REPETITIE EN -LOCATIES
Het jeugdorkest repeteert op zondag van 10.30 uur tot 11.45 uur afwisselend in cultureel centrum De Beuk in Posterholt, harmoniezaal Musis Sacrum in Sint Odiliënberg en fanfarezaal Sint Wiro in ’t Reutje.

REPETITIE- EN ACTIVITEITENOVERZICHT
Download het overzicht van alle activiteiten in 2017, inclusief repetities.

AFMELDEN VOOR REPETITIE/CONCERT
Eventuele afmeldingen voor een repetitie of concert graag tijdig doorgeven aan Denise Verbert.

UNIFORMERING
bij concerten
Tijdens de concerten van het jeugdorkest dragen de leden een blauwe spijkerbroek met een wit bovenstuk.
op straat
Tijdens buitenoptredens dragen de jeugdleden een blauwe/zwarte spijkerbroek, gecombineerd met de zwarte softshell jas die zij van de harmonie in bruikleen hebben gekregen.

VRAGEN/OPMERKINGEN
Heb je vragen of opmerkingen over het jeugdorkest, aarzel dan niet en neem contact op met Denise Verbert. Natuurlijk kun je ook met al je vragen en opmerkingen op de wekelijkse repetitie bij haar terecht.